TROUWEN.

Informatie

Als bruidsfotograaf kies ik ervoor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven en op die manier de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen van jullie bruiloft.

Ik vang de mooiste momenten zoals ze zijn en zal jullie niet elke vijf minuten laten poseren. Jullie beleven jullie dag en ik leg hem vast.

Een overzicht van andere bruiloftsreportages die ik heb geschoten kan je hieronder vinden.

PORTFOLIO.

PRIJSKAARTJES.

PRIJS-

KAARTJES

Dagpakket.
Ik begin de dag bij de bruid thuis wanneer deze wordt opgehaald door de bruidegom, natuurlijk ga ik mee naar de ceremonie en fotografeer ik achteraf de reportage zelf. Ook bij het taart snijden en het diner zal ik aanwezig zijn. Niet elke bruiloft is natuurlijk hetzelfde, dus dit kan ook allemaal in een andere volgorde plaatsvinden.
750,-
Exclusief BTW
Exclusief reiskosten
Avondpakket.
Bij dit pakket zal ik het feest op de gevoelige plaat vastleggen, van het moment dat de eerste gasten binnenkomen tot een tijdstip wat we samen afspreken. Denk hierbij aan de felicitaties aan het begin van de avond, de speeches die wellicht gaan plaatsvinden en natuurlijk de eerste dans van het nieuwe echtpaar.
350,-
Exclusief BTW
Exclusief reiskosten
Het hele plaatje.
In dit pakket zitten zowel het dagpakket als het avondpakket, wat inhoudt dat ik jullie hele bruiloft van begin tot eind vastleg. Als fotograaf probeer ik mij op de achtergrond te houden. Ik zal aanwezig zijn bij de bruid thuis, ik ga mee naar de ceremonie, ik fotografeer de hele reportage en ’s avonds fotografeer ik het feest!
1100,-
Exclusief BTW
Exclusief reiskosten
PRE-WEDDING SHOOT?
Helemaal hip, de pre-wedding shoot! In de Verenigde Staten al jaren de normaalste zaak van de wereld maar komt nu ook steeds meer in Nederland voor. Neem voor meer informatie over de pre-wedding shoot contact met me op via het contactformulier of maak vrijblijvend een afspraak!

Bakje koffie?

Social media